administrare

ROCHIE CU BORDURA DE DANTELA

Haine noi import Germania, engros sau endetail. Rochie neagra marca Cream. Marimea L. O rochie eleganta recomandata pentru diferite ocazii. Model, in fata, partea superioara cu dantela, bretele fine reglabile iar la partea inferioara este atasata o bordura eleganta din dantela. La o comanda endetail din ofertele noastre de minim 200 lei transportul coletului in tara este gratuit.
Pret: 135 lei/negociabil

Pret: 135 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

ROCHIE DIN DANTELA

Haine noi import Germania, engros sau endetail. Rochie marca Bershka cu captuseala, marimea L O rochie eleganta de culoare neagra realizata dintr-o dantela shic. Model ca forma simplu dar care da valoare vizuala trupului la fel si decolteul rotund, marinimos. La o comanda endetail din ofertele noastre de minim 200 lei transportul coletului in tara este gratuit.
Pret: 120 lei negociabil

Pret: 120 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

ROCHIE CU MINECA SCURTA

Haine noi import Germania, engros sau endetail. Rochie culoarea crem, marimea S, compozitie material; 82% bumbac, 8% elastan. O rochie indrazneata, cu mineca scurta, model cambrat. Cusatura laterala speciala in diagonala pina la talie care creaza o drapare eleganta pe solduri pina in talie. De asemenea draparea din partea de sus pornita de la partea superioara a sinului drept in diagonala pina la umarul sting creaza o nota de eleganta si indrazneala.
Pret: 125 lei/negociabil

Pret: 125 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

HAINE NOI IMPORT, TRICOU CU GLUGA BERSHKA (140)

Haine noi import Germania, tricou pentru femei cu doua piese imbinate si gluga marca Bershka. Marimea L. Compozitie material 100% bumbac. Se recomanda spalarea pe dos cu mina. Produs nou importat din Germania. La o comanda din ofertele noastre de minim 200 lei, transportul coletului in tara este gratuit.
Pret en-detail: 50 lei/articol-negociabil
Pret en-gross: NEGOCIABIL

Pret: 50 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

Prima   <<  1  >> Ultima