administrare

SIROPURI SI GEMURI

Comercializam siropuri, gemuri din fructe si fructe de padure, conserve din legume pentru iarna, otet de mere. Prepararea lor se face pe soba cu lemne iar sterilizarea o facem in cuptorul de piine. Totul este natural fara conservanti artificiali. De asemenea producem otet din mere. Prepararea produselor se face cu zahar invertit iar otetul de mere il preparam cu drojdie salbatica (maia)

Pret: de la 8 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

KUKIDENT TABLETE, CURATA PROTEZELE DENTARE (298)

Pastile pentru igienizat proteze, semiproteze dentare si bijuterii din aur, marca KUKIDENT. Formula cu AKTIV-SAUERSTOFF desinfecteaza, indeparteza petele si depunerile de pe proteze si semiproteze chiar si in locurile greu accesibile. Se recomanda a se folosi zilnic, de regula seara. La o comanda din ofertele noastre de minim 200 lei, transportul coletului in tara este gratuit.
Contine 104 pastile in folii de cite 8 bucati
Pret: 45 lei/cutia

Pret: 45 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

ADEZIV PENTRU PROTEZE DENTARE (161)

KUKIDENT adeziv foarte puternic pentru lipit protezele dentare pe gingii. Protejeaza spatiul dintre proteza si gingii impotriva depozitarii resturilor alimentare. UTILIZARE:-curatati proteza cu tablete KUKIDENT. Stergeti si uscati proteza foarte bine. Aplicati pe proteza dungi subtiri de "Super-Haftcreme". Presati cu mina proteza pe pozitie citeva secunde. Dupa aproximativ 5 minute puteti minca sau bea. Resturile de adeziv se pot curata cu o cirpa curata inmuiata in ulei. IMPORTANT: nu lasati tubul la indemina copiilor. A se pastra in loc rece si uscat. A nu se aplica adezivul direct pe gingii. Formula sa unica iti da: fixare extra puternica pentru intreaga zi. Etanseaza gingia ajutand la evitarea particulelor de mancare sa ajunga sub proteza. Imbunatateste comfortul intre gingie si proteza dentara. Iti da o senzatie de siguranta cand vorbesti, razi sau mananci, astfel incat poti sa uiti sa te gandesti la proteza ta si sa te bucuri mai mult de viata. La o comanda endetail din ofertele noastre de minim 200 lei transportul coletului in tara este gratuit.
PRET: 35 lei/tubul

Pret: 35 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

Prima   <<  1  >> Ultima