administrare

FRUCTE DE CATINA

FRUCTE DE CATINA SI SUC DIN CATINA Exista un cuvant care caracterizeaza cel mai bine catina: antioxidant! Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Betacarotenul – necesar ochilor se gaseste in catina alba din belsug (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov) iar prin vitamina E, numita si “a tineretii”, catina este implicata in cele mai importante procese de regenerare din organism. Mai regasim celuloza, microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc. Fructul contine: substanta uscata (15–20 %) zaharuri (0,05-0,5 %) acizi organici (1,5–4 %) pectine (0,14 - 0,5) polifenoli si tananti, flavonoide (1,8 %) celuloza (0,9 %) proteine (1,2 %) ulei deosebit de complex (8-12 %) ß-caroten (3,5 – 10 %) microelemente (dintre care amintim fosforul 194,4 mg %, calciu 211,8 mg %, magneziu 186,1 mg %, potasiu 165,1 %, sodiu 2,8 mg %, fier 13,84 mg %) vitamine liposolubile (vitamina A < 380mg % , vitamina E 16 mg %, vitamina F 8 mg %, vitamina D 20 mg %) vitamine hidrosolubile (vitamina C, vitamina P, vitamina K, vitamina B1 - B9 cantitatea lor variaza intre 360-2500 mg/100 g fruct) 18 aminoacizi esentiali acizi grasi esentiali (80-90%) Dintre acizii esentiali amintim acidul oleic (1 %), acid linolei (3 %), acid pantotenic (1,5 %), acid palmitoleic (1 %), acid heptadecanoic (1 %), acid erucic (1 %), acid succinic, acid malic, acid maleic, acid ascorbic, ? ?i ß cateron, licopen, criptoxantina, zeaxantina, taraxantina, fitofluina, kantofila, tocoferoli, fitosteroli, etc. Semintele mai contin acizi grasi nesaturati (cu legaturi duble sau triple) cum ar fi acidul linoleic si linolenic. Imunitate scazuta, sensibilitate la infectii Se va face o cura cu suc de catina, din care se beau 3 linguri, de patru ori pe zi, diluat cu putina apa sau suc de mere. Acest suc are puternice efecte remineralizante si vitaminizante, ajutand organismul sa lupte cu boala. Mai mult, fructul de catina are proprietati antibiotice, combatand direct infectiile bacteriene. Actiuni terapeutice Adjuvant in gripa, bronsita, pneumonie Se iau zilnic 6 linguri de sirop de catina pe stomacul gol, cu putina apa. Este un stimulent imunitar rapid, mareste rezistenta organismului la accesele de febra, grabeste vindecarea. In municipiul Timisoara la o comanda de minim 50 lei livrarea se face gratuit la domiciliul clientului.
PREZENTARE: punga la 1/2 kg
PRET in RO. 13 lei/500 gr.
PRET IN EUROPA 3,5 euro/500 gr + 2 euro per kilogram taxa transport

Pret: 13lei/500 gr
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

KUKIDENT TABLETE, CURATA PROTEZELE DENTARE (298)

Pastile pentru igienizat proteze, semiproteze dentare si bijuterii din aur, marca KUKIDENT. Formula cu AKTIV-SAUERSTOFF desinfecteaza, indeparteza petele si depunerile de pe proteze si semiproteze chiar si in locurile greu accesibile. Se recomanda a se folosi zilnic, de regula seara. La o comanda din ofertele noastre de minim 200 lei, transportul coletului in tara este gratuit.
Contine 104 pastile in folii de cite 8 bucati
Pret: 45 lei/cutia

Pret: 45 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

ADEZIV PENTRU PROTEZE DENTARE (161)

KUKIDENT adeziv foarte puternic pentru lipit protezele dentare pe gingii. Protejeaza spatiul dintre proteza si gingii impotriva depozitarii resturilor alimentare. UTILIZARE:-curatati proteza cu tablete KUKIDENT. Stergeti si uscati proteza foarte bine. Aplicati pe proteza dungi subtiri de "Super-Haftcreme". Presati cu mina proteza pe pozitie citeva secunde. Dupa aproximativ 5 minute puteti minca sau bea. Resturile de adeziv se pot curata cu o cirpa curata inmuiata in ulei. IMPORTANT: nu lasati tubul la indemina copiilor. A se pastra in loc rece si uscat. A nu se aplica adezivul direct pe gingii. Formula sa unica iti da: fixare extra puternica pentru intreaga zi. Etanseaza gingia ajutand la evitarea particulelor de mancare sa ajunga sub proteza. Imbunatateste comfortul intre gingie si proteza dentara. Iti da o senzatie de siguranta cand vorbesti, razi sau mananci, astfel incat poti sa uiti sa te gandesti la proteza ta si sa te bucuri mai mult de viata. La o comanda endetail din ofertele noastre de minim 200 lei transportul coletului in tara este gratuit.
PRET: 35 lei/tubul

Pret: 35 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

Pret:
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SEVA DE MESTEACAN PURA BIO

Principalii compuşi ai sevei sunt glucoza şi fructoza, derivaţi terpenici, vitamina C şi o serie întreagă de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu şi fier. De asemenea, seva mai conţine: ​​acizi organici, uleiuri esențiale, volatile, taninuri, saponine, vitamine și substanțe biologic active.Seva de mestacăn este recomandată celor ce consumă frecvent produse alimentare fabricate în mod industrial, au un ficat obosit sau lent, consumă cantităţi excesive de alcool, fumează, au colesterolul ridicat, trec printr-o perioadă de stres, au imunitatea scăzută, sau iau multe medicamente. Seva de mesteacăn are proprietăţi terapeutice, deoarece conţine tot ce e mai bun din mesteacăn, şi poate fi utilizată ca adjuvant în: afecţiuni hepatice, întreaga gamă a afecţiunilor renale, inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroză, reumatism, gută, diabetul zaharat (îndeosebi ca prevenire), boli respiratorii, hipercolesterolemie, dermatoză, tonic capilar.
PREZENTARE: sticla de 300ml si 1.000ml
PRET in RO: 300ml 15 lei/sticla
1.000ml 40 lei sticla
PRET IN EUROPA: 300ml 3,50 euro/sticla
1.000ml 9,40 euro/sticla
La aceasta se adauga 2 euro per kilogram taxe de transport

Pret: 15 lei/sticla
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SIROP DE AFINE DIN FLORA MONTANA

Afinele folosite la fabricarea acestui sirop terapeutic sunt culese dintr-o zona virgina ecologica ce confera produsului multa tarie si naturalete. Vaccinum Myrtillus L. cu efecte terapeutice deosebite. Compoziţie Sirop de afine: Fruncte de afin, zahăr invertit, miere de albine. Principii active: Mirtilină, coloranţi, derivaţi antocianici, pectine, zahăr, vitamine, acizi oxalic, citric şi malic. EFECT TERAPEUTIC Sirop de afine: Antidiareic, antiseptic urinar şi intestinal, vitaminizant. Indicaţii Sirop de afine: Enterocolită ; infecţie urinară ; acuitate vizuală. CONTRAINDICATII: Nu se recomandă în constipaţie cronică severă. Mod de administrare Sirop de afine: 3-4 linguriţe/zi pentru copii şi 3-4 linguri/zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni. Mod de prezentare Sirop de afine Condiţii de păstrare: La rece.
OBSERVATII: Pentru omogenizare se agită înainte de folosire.
PREZENTARE: flacon pet 500ml
PRET: 25 lei

Pret: 25 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SIROP DE COACAZE NEGRE DIN FLORA MONTANA

SIROP DIN COACAZE NEGRE
Terapie: oboseală cronică, suprasolicitare intelectuală. Dacă în această vară nu v-aţi putut încă permite o vacanţă şi căutaţi un mijloc regenerant rapid, atunci cu siguranţă că sucul de coacăze negre vă va ajuta foarte mult. Beţi câte 1-2 pahare pe zi diluat, în reprize (în cazul când nu vă împăcaţi cu gustul său), vreme de măcar o săptămână. Pentru cei care fac eforturi intelectuale mari este recomandat în mod special siropul de coacăze negre, din care se iau 1-2 linguriţe, atunci când apar stările specifice de ameţeală, somnolenţă, incapacitate de concentrare.
Dureri de gât, tuse, răguşeală, amigdalită. Siropul de coacăze negre are dublu efect: pe de o parte, acţionează direct asupra agenţilor microbieni, distrugându-i şi "reparând" ţesuturile (epiteliile) lezate, iar pe de altă parte, măreşte pe termen lung imunitatea locală, împiedicând îmbolnăvirea ulterioară. Se iau până la 8 linguriţe de sirop pe zi, fără apă, înghiţind extrem de lent, aşa încât planta să poată acţiona la nivelul zonei afectate.
Gută, reumatism. Se recomandă cura depurativă cu suc de coacăze negre. Se bea dimineaţa 1/2 - 1 pahar, iar seara aceeaşi cantitate, înainte de a mânca. Coacăzele negre, în special sucul lor, sunt un excelent depurativ, îndepărtând multe din reziduurile toxice din organism. Bronşită, pneumonie, tuberculoză pulmonară. Sucul de coacăze negre dă rezultate extraordinare în această categorie de afecţiuni. Se pare că secretul său este acţiunea imunostimulentă deosebit de eficientă, la care se adaugă şi efectele vitaminizante şi remineralizante de excepţie. Se iau câte 3-4 linguri, de cinci până la şase ori pe zi, în cure cât mai lungi cu putinţă.
PREZENTARE: STICLA PET 500ML
Pret: 25 lei/flaconul

Pret: 25 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SIROP DE MERISOR DIN FLORA MONTANA

SIROP DE MERISOR DIN FLORA MONTANA
Merişorul este un diuretic energic, aşa că după ce aţi consumat ceai sau sirop să fiţi siguri că veţi avea o diureză corespunzătoare şi rapidă. Să nu vă alarmaţi dacă urina este de culoare cam verzuie. Merişorul este litontriptic, adică mărunţeşte şi dizolvă calculii de la rinichi ajutând la eliminarea lor. Este un desăvârşit antiseptic al căilor şi infecţiilor urinare şi vindecă cistita. Merişorul este recomandat ca adjuvant în cura antibiotică destinată infecţiilor urinare repetate. Teste ştiinţifice au demonstrat că fructoza şi proantocianinele din siropul de merişor previn colonizarea celulelor vezicii urinare şi ale tractului urinar cu bacterii precum Escherichia coli. De asemenea, s-a constatat faptul că produsele merişorului reduc mirosul neplăcut al urinei, având un efect benefic pentru vârstnicii care suferă de incontinenţă. Consumând cu regularitate suc de merişor, prevenim aglomerarea de bacterii printre dinţi, care este una dintre cauzele formării tartrului şi a cariilor dentare, preparând un sirop compus din 3 părţi de suc de merişor şi 7 părţi de apă. Se poate bea până la l litru pe zi. Vitamina C din fruct, împreună cu mineralele antioxidante, poate preveni gripa şi guturaiul, precum şi guta şi reumatismul. Nici un cioban de la poalele munţilor Parâng, din zona Polovragi şi Novaci nu suferă de gută şi reumatism. Sucul şi decoctul de merişor combate diareea. Siropul este foarte consistent.
La o comanda de minim 50 lei livrarea la domiciliul clientului este gratuita
PREZENTARE: flacon pet de 500ml
PRET: 25 lei flaconul

Pret: 25 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SIROP DE AFINE DIN FLORA MONTANA

Afinele folosite la fabricarea acestui sirop terapeutic sunt culese dintr-o zona virgina ecologica ce confera produsului multa tarie si naturalete. Vaccinum Myrtillus L. cu efecte terapeutice deosebite. Compoziţie Sirop de afine: Fruncte de afin, zahăr invertit, miere de albine. Principii active: Mirtilină, coloranţi, derivaţi antocianici, pectine, zahăr, vitamine, acizi oxalic, citric şi malic. EFECT TERAPEUTIC Sirop de afine: Antidiareic, antiseptic urinar şi intestinal, vitaminizant. Indicaţii Sirop de afine: Enterocolită ; infecţie urinară ; acuitate vizuală. CONTRAINDICATII: Nu se recomandă în constipaţie cronică severă. Mod de administrare Sirop de afine: 3-4 linguriţe/zi pentru copii şi 3-4 linguri/zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni. Mod de prezentare Sirop de afine Condiţii de păstrare: La rece.
OBSERVATII: Pentru omogenizare se agită înainte de folosire.
PREZENTARE: flacon pet 500ml
PRET: 25 lei

Pret: 25 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

SIROPURI DIN FRUCTE DE PADURE

Comercializam siropuri din fructe de padure, (afine, coacaze negre, merisor, zmeura si soc) presate la rece in recipiente de 500 ml. Siropul este foarte consistent. Pe raza municipiului Timisoara la o comanda de minim 50 lei livrarea se face la domiciliul clientului gratuit. La o cantitate mai mare pretul este negociabil. Pret: 25 lei sticla
Informatii la tel: 0772238638

Pret: 25 lei
Pentru a comanda acum, sunati la: 0723.979.537

Prima   <<  1 2  >>  Ultima